Route 4e DBO’tje van het jaar!

Vrijdagavond 26 augustus is het weer tijd voor het derde DBO'tje (Dom Blokje Om) van het jaar! Download de route hier en rij gezellig mee!

Vrijdagavond 26 augustus is het al weer tijd voor het 4e, en tevens laatste, DBO’tje (Dom Blokje OM) van dit jaar. Even met elkaar een Dom Blokje Om van ± 117 km. Het verzamelpunt is bij Friese Motorexperts in Menaam en je kunt gezamenlijk of in kleine groepjes rond 19.15 uur vertrekken. Deze vrijdagavond is er GEEN koopavond bij Paula’s Motorkleding, maar zijn de deuren wel open bij vertrek van het DBO’tje tussen 19.00 en 19.30 uur. Kom gezellig langs voor een bakje koffie!

Voor deze tocht hoef je je niet op te geven, je kunt gewoon gezellig spontaan langskomen en meerijden. De route voor het 4e DBO’tje kun je hieronder downloaden!

Download ‘m HIER!

Of stuur een mailtje naar info@friesemotorexperts.nl, dan sturen wij de route naar je toe.

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!