Route Visrit 2022 | bij Friese Motorexperts​

Zaterdag 10 september wordt De Visrit weer gereden en de route is bekend! Dit jaar kun je naast het rijden van een mooie route ook een gerookt visje eten naderhand bij Friese Motorexperts. Download de route hier!!

De Visrit 2022 | bij Friese Motorexperts​

Het is bijna zover: De Visrit 2022 op zaterdag 10 september! Hendrik Westra komt heerlijke paling roken bij ons in Menaam en kun je na de rit ter plekke even een visje met ons eten. We hebben een kraam met een rookton waar voor je neus heerlijke paling gerookt wordt. Verser kan bijna niet! Daarnaast is de route voor zaterdag bekend!

Route Visrit 2022
​De route gaat langs mooie vissersplaatsjes en is ±189 km lang. Voor ieder wat wils om ergens een bakje en/of hapje onderweg te doen. De route voor De Visrit 2022 kun je hieronder downloaden!

Download ‘m HIER!

Of stuur een mailtje naar info@friesemotorexperts.nl, dan sturen wij de route naar je toe.

Route De Visrit 2022

Verzamelpunt bij Friese Motorexperts in Menaam
Vanaf 9.30 uur is het verzamelen bij Friese Motorexperts in Menaldum. Hier staat koffie en thee voor je klaar. Om 10.00 uur is de start. Je volbrengt de tocht in je eigen tempo en met zoveel tussenstops als je zelf wil. Bij terugkomst in Menaldum kun je eventueel nog sterke motorverhalen uitwisselen onder het genot van gerookte paling.​

✅ 9:30 deuren open​
✅ 10:00 uur start visrit​
✅ 15:00 uur vis eten!​

Je hoeft je niet op te geven voor de visrit, iedereen is van harte welkom!

Team Friese Motorexperts

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!