Z900 (70 kW) 50th Anniversary

De Kawasaki Z Range bestaat 50 jaar. Om het jubileum van de iconische Z range te vieren introduceert Kawasaki 4 exclusieve modellen voor 2022 waaronder de Z900 50th Anniversary Edition.

De Z900 is voor deze jubileum editie gehuld in de kleur ‘’Firecracker Red’’. De kleurstelling is gebaseerd op die van de Z1100GP, de machtige luchtgekoelde Z uit de jaren 80, en is een kenmerkende kleur voor Kawasaki modellen uit dat tijdperk. Verder is er de goudgekleurde voorvork, het glanzend zwart afgelakte frame, de rode velgen met zilveren krijtstrepen, speciale zadels en is de Z900 voorzien van speciale gouden Anniversary logo’s en emblemen. 

Alles bij elkaar maakt dit van deze Z900 een lust voor het oog en wordt deze limited edition geleverd met een zeer uniek Z 50th Anniversary book ter herdenking van 50 jaar van het merk Z.

Z900RS 50th Anniversary 

De Kawasaki Z Range bestaat 50 jaar. Om het jubileum van de iconische Z range te vieren introduceert Kawasaki 4 exclusieve modellen voor 2022 waaronder de Z900RS 50th Anniversary Edition.

Met de introductie van de Z900RS toonde Kawasaki al zijn liefde voor details en respect voor het verleden. De RS brengt op een eervolle manier een hommage aan de legendarische Z1 gecombineerd met moderne techniek en prestaties. Met de Z900RS 50th Anniversary wordt de perfecte combinatie tussen het heden en het verleden nog verder gesterkt. De Candy Diamond Brown kleur versterkt samen met het Fireball-patroon de schoonheid van dit model. Door de lak aan te brengen in meerdere lagen ontstaat er een diepe en glanzende laklaag. Als aanvulling hierop is er het glanzend zwarte frame, gouden wielen, grabrail en is er een speciaal zadel. Om het plaatje compleet te maken is het model rondom voorzien van Z50th Anniversary en prachtige Double Overhead Camshaft (DOHC) emblemen.

Deze limited edition wordt geleverd met een zeer uniek Z 50th Anniversary book ter herdenking van 50 jaar van het merk Z.

Z650 50th Anniversary

De Kawasaki Z Range bestaat 50 jaar. Om het jubileum van de iconische Z range te vieren introduceert Kawasaki 4 exclusieve modellen voor 2022 waaronder de Z650 50th Anniversary Edition.

Dit 50-jarig jubileumeditiemodel is een eerbetoon aan de dominante Kawasaki-machines uit de jaren 80. Als 50th Anniversary Edition is ook de Z650 voorzien van de hoogwaardige rode lak, welke speciaal gemaakt is voor deze modellen. Donkerblauwe en zilveren striping wordt aangevuld met in goud uitgevoerde Z-emblemen, net als de Z modellen van weleer. Met de rode wielen, speciale lederen zadels en jubileum logo op het voorspatbord is de Z650 50th Anniversary Edition een zeer bijzondere verschijning.

Deze limited edition wordt geleverd met een zeer uniek Z 50th Anniversary book ter herdenking van 50 jaar van het merk Z.

Z650RS 50th Anniversary 

De Kawasaki Z Range bestaat 50 jaar. Om het jubileum van de iconische Z range te vieren introduceert Kawasaki 4 exclusieve modellen voor 2022 waaronder de Z650RS 50th Anniversary Edition.

Als meest recente toevoeging aan de Z-familie heeft ook deze Retro Sport alles in zich om een succes te worden. Met de Z650RS 50th Anniversary wordt de perfecte combinatie tussen het heden en het verleden nog verder gesterkt. 

De 50th Anniversary Edition is net als de Z900RS voorzien van de diepe Candy Diamond Brown lak met Fireball graphics. De Candy Diamond Brown kleur versterkt samen met het Fireball-patroon de schoonheid van dit model. Speciaal voor het jubileummodel is een speciaal verfproces ontwikkeld, waarbij de Candy-kleuren in lagen worden aangebracht met een speciale techniek die een diepe, glanzende textuur naar voren brengt. Als aanvulling hierop is er het glanzend zwarte frame, gouden wielen, grabrail en is er een speciaal zadel. Om het plaatje compleet te maken is het model rondom voorzien van Z50th Anniversary en prachtige Double Overhead Camshaft (DOHC) emblemen.

Deze limited edition wordt geleverd met een zeer uniek Z 50th Anniversary book ter herdenking van 50 jaar van het merk Z.

Vakantieperiode

In verband met de vakantieperiode en een kleinere bezetting hebben wij in de maand augustus en 1 september geen koopavond. Wij zijn bereikbaar tijdens de openingsuren. Verder kun je ons altijd mailen naar info@friesemotorexperts.nl

Wij zijn dit weekend gesloten!

Vrijdag 12 & zaterdag 13 mei zijn wij gesloten in verband met een motorweekend. Dinsdag 16 mei staan wij weer voor jullie paraat. 
Wij wensen iedereen alvast een fantastisch weekend!
 
Let op: Paula’s Motorkleding is wel gewoon open! 
Vrijdag van 9.00 – 18.00 & koopavond van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur