KAWASAKI Z PROMO TOUR

Na het succes van de Versys Promo Tour vorig jaar, komen dit jaar de Z-modellen bij ons langs. Samen met Kawasaki lanceren wij de Kawasaki Z PROMO TOUR 2022 op vrijdag 29 en zaterdag 30 april bij Friese Motorexperts. Uiteraard hoort daar ook een Z Promo Tourtocht bij op zondag 1 mei.

Tijdens de Kawasaki Z Promo Tour willen wij iedereen de gelegenheid geven om geheel vrijblijvend en op een ongedwongen manier de veelzijdigheid en superieure rijeigenschappen van de verschillende beschikbare Z-modellen uitgebreid te kunnen ervaren!

Pak deze unieke kans en ervaar hoe het is om te rijden op de stijlvolle Z650RS en Z900RS, de immens populaire Z650 en Z900 of de waanzinnige Supercharged Z H2 SE. Om zoveel mogelijk rijders de kans te geven kennis te maken met de Kawasaki Z-modellen zijn er ook een aantal 35kW (A2) modellen en verlaagde/verhoogde zadels beschikbaar tijdens de events. De Kawasaki Z Promo Tour start vrijdag 29 april om 12.00 uur en we gaan door tot 21.00 uur. Zaterdag 30 april zijn we geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Er is ook een springkussen voor de kinderen (betreden op eigen risico)!

Beschikbare Z modellen:

Kawasaki Z Promo Toertocht

Op zondag 1 mei organiseren wij de Kawasaki Z Promo Toertocht. De deuren gaan open om 10.00 uur voor een bakje koffie en de route start om 10.30 uur. Voor deze tocht hoef je je niet op te geven, je kunt gewoon gezellig spontaan langskomen en meerijden.

Tijdens deze toertocht worden de 8 beschikbare Z modellen ook ingezet. En JIJ kunt kans maken om een gehele dag je favoriete Z model uit te proberen tijdens deze toertocht!. Stuur een mail naar info@friesemotorexperts.nl en geef je favorieten Z model(len) door. Op zaterdag 30 april worden de 8 winnaars bekend gemaakt die een dag toeren met 1 van de 8 beschikbare modellen hebben gewonnen. Je kunt dan de motor op de ochtend van de toertocht komen ophalen bij Friese Motorexperts en aan het eind van de dag lever je ‘m weer in.

Vanzelfsprekend blijft het, naast het Z Promo Tour evenement, ook mogelijk om het hele jaar door proefritten te maken op zo goed als alle Kawasaki modellen. Kom langs of maak hiervoor een afspraak bij ons!

Kortom, zien wij jou ook tijdens het KAWASAKI Z PROMO TOUR WEEKEND?

Team Friese Motorexperts

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!